logo

Daca nu vei fi contactat in 2 ore va rugam sa faceti rezervare telefonica.
RETELE DE SOCIALIZARE
Hai sa socializam:
PENTRU REZERVARI +40 786 041 444 REZERVA ONLINE
Top

Sorisso te trimite la tiff

 / Evenimente  / Sorisso te trimite la tiff
31 May

Sorisso te trimite la tiff

REGULAMENT OFICIAL CAMPANIE
SORRISO – PARTENER DE OSPITALITATE
TIFF 2-11 IUNIE 2017

I DURATA CAMPANIEI

Campania SORRISO – PARTENER DE OSPITALITATE TIFF 2017 se va derula la Bistro Sorriso Cluj-Napoca pe toata perioada festivalului TIFF, 2-10 iunie 2017, in intervalul orar in care Bistro Sorriso are program de functionare in acesta perioada, dupa cum urmeaza:

  • vineri 2 iunie 8-22
  • sambata 3 iunie 18-23
  • duminica 4 iunie, luni 5 iunie INCHIS
  • marti – vineri (6-9 iunie) 8-22
  • sambata 10 iunie 12-23
  • duminica 11 iunie INCHIS

II ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania este organizata de SC Silver Bistro SRL, CUI RO32569811, J12/3590/2013, operatorul SORRISO BISTRO situat in Cluj-Napoca, Strada Dorobantilor nr.48, jud. Cluj, in colaborare cu organizatorii Transilvania International Film Festival Cluj-Napoca 2017.

Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Campaniei

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.

Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

III DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania publicitară este deschisă tuturor persoanelor fizice (cu vârsta de minim 18 ani) care vin la Bistro Sorriso in calitate de clienti si respecta Regulamentul Oficial al Campaniei.

IV DESFASURAREA CAMPANIEI

Pe perioada TIFF 2017 Sorriso va fi partener de ospitalitate TIFF, si in aceasta calitate va acorda urmatoarele promotii:

  1. SORRISO TE TRIMITE LA TIFF

La o consumatie de minim 60 ron / persoana Sorriso ofera un voucher pentru           achizitionarea unui bilet la TIFF, la orice film ruleaza in cadrul festivalului   pana la finalul acestuia. Consumatia include mancare si bautura.

Voucherele se acorda pe loc de catre personalul Sorriso, odata cu nota de plata,     pe baza de semnatura clientului, in limita stocului disponibil.

 

  1. 10% discount pentru clientii Sorriso care vin cu un bilet la TIFF valabil in ziua respectiva. Discountul nu se aplica la bauturi si la preparatele de la Meniul zilei. De asemenea, discountul nu se cumuleaza cu alte discounturi acordate de Sorriso in cadrul altor promotii in derulare. Pe baza unui bilet se acorda discountul o singura data, unei singure persoane, si el se va aplica la intocmirea notei de plata. Biletul va fi vizat in acest sens de personalul Sorriso cu stampila Silver Bistro SRL.
  2. 20% discount pentru TIFF guest & staff, acordat pe baza badge-ului / legitimatiei de organizator / invitat la TIFF 2017. Discountul nu se aplica la bauturi si la meniul zilei. De asemenea, discountul nu se cumuleaza cu alte discounturi acordate de Sorriso in cadrul altor promotii in derulare. Pe baza badge-ului se acorda discount unei singure persoane, o singura data pe zi, si el se va aplica la intocmirea notei de plata.

Nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor dobandite în cadrul acestei campanii.

Personalul Sorriso va verifica valabilitatea biletelor TIFF, respectiv a legitimatiilor de staff / guest TIFF, si va fi in masura sa refuze aplicarea promotiilor daca constata ca acestea nu sunt valabile sau au mai fost folosite in ziua respectiva.

In acest sens, personalul Sorriso va intocmi o evidenta cu datele legitimatiilor care au fost prezentate in vederea aplicarii promotiei nr.3, respectiv seriile biletelor care au fost prezentate in vederea aplicarii promotiei nr.2.

Organizatorul  campaniei isi rezerva dreptul de a nu acorda premiile Participantilor care incalca conditiile de organizare si regulamentul  Campaniei printr-un act de rea-credinta care poate fi considerat o conduita frauduloasa din partea Beneficiarului.

V INCETAREA CAMPANIEI

Campania inceteaza in data de 10 iunie 2017.

sorrisobistro