logo

Daca nu vei fi contactat in 2 ore va rugam sa faceti rezervare telefonica.
RETELE DE SOCIALIZARE
Hai sa socializam:
PENTRU REZERVARI +40 786 041 444 REZERVA ONLINE
Top

Food and Beer – a love story

 / Evenimente  / Food and Beer – a love story
9 Feb

Food and Beer – a love story

Editia no. 13 – “Food and Beer – a love story”

Avand in prim plan luna februarie ca o luna a indragostitiilor, ne-am gandit sa aducem si noi o contributie la aceasta stare minunata, sa incurajam si sa hranim aceste sentimente frumoase! Iar cum am putea face asta mai bine, decat prin prezentarea unei povesti de dragoste, una savuroasa!

Protagonistii povestii noastre sunt, surprinzator, mancarea si berea, iar in aceasta poveste este vorba despre ce inseamna cu adevarat dragostea. Este vorba despre completare, sustinere reciproca si crearea unei punti de legatura intre doua lumi, aparent diferite. 𝗘𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝘂𝗹 este esential iar pentru asta trebuie ca fiecare sa incurajeze ce este mai placut la celalalt si sa sprijine acele aspecte completandu-le, bine-nteles, cu propriile calitati si caracteristici, obtinand sinergic un nivel de 𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲 net superior fiecarui personaj in parte. i𝗻𝗱𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀𝘁𝗶𝘁𝗲 nebuneste una de cealalta, aceste doua personaje va vor demonstra importanta acceptarii si cooperarii pentru un tel comun, indiferent cat de 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗶𝘁𝗲 s𝗶/𝘀𝗮𝘂 𝗰𝗶𝘂𝗱𝗮𝘁𝗲 ar fii fiecare!

Pentru aceasta idila s-au oferit sa ne ajute super bucatarii de la 𝗚𝗼𝗼𝗱𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 (https://facebook.com/goodtastecluj/), 𝗕𝗶𝗮𝗻𝗰𝗮 s𝗶 𝗥a𝘇𝘃𝗮𝗻. Nu dezvaluim mai multe decat o face pagina lor, o sa va lasam placerea sa-i descoperiti in seara cu pricina!

Asadar, pentru vineri 10 februarie va pregatim 𝟯 𝘀𝗰𝗲𝗻𝗮𝗿𝗶𝗶 diferite in care aceste 2 pesronaje se vor intalni fata in fata si se vor dezlantui spre deliciul dumneavoastra!

Cele 3 scenarii “𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗠𝗲𝗲𝘁𝘀 𝗕𝗲𝗲𝗿 – 𝗔 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝗦𝘁𝗼𝗿𝘆” sunt:

1. Dl. Peste alb si vongole | fenicul |alge brune | lemongrass | citrice | salote marinate
Se intalneste cu ‘𝘉𝘦𝘳𝘦𝘵𝘢𝘛𝘔 – 𝘑𝘶𝘪𝘤𝘦𝘣𝘢𝘨’ o blonda in stil (NE)Pale Ale, careia ii place mult hameiul dar fara sa fie amara;

2. Mr. Duck plate : piept de rata sous vide | BonBon din pulpa de rata confiata | piure de pastarnac | ciuperci de padure | anason
Se intalneste cu ‘𝘎𝘳𝘰𝘶𝘯𝘥 𝘡𝘦𝘳𝘰 – 𝘚𝘱𝘪𝘤𝘦 𝘖𝘥𝘥𝘪𝘵𝘺’ – o roscata puternica dar dulcie, a carei istorie este plina de ‘picanterii’;

3. D-na Tarta cu banane |rom | caramel sarat | macaron cu ciocolata
Se intalneste cu ‘𝘏𝘰𝘱 𝘏𝘰𝘰𝘭𝘪𝘨𝘢𝘯𝘴 – 𝘊𝘢𝘯𝘯𝘰𝘯 𝘍𝘪𝘳𝘦’ – un domn robust, ciocolatiu in stil porter, care isi poarta cu mandrie nucile de cocos.

Cina va avea loc vineri 10 februarie 2017, la 𝗕𝗜𝗦𝗧𝗥𝗢 𝗦𝗢𝗥𝗥𝗜𝗦𝗢, strada Calea Dorobantilor nr. 48.
Costul acestei cine consideram ca valoreaza 100 lei/persoana iar portiile vor fi servite succesiv, in ordinea prezentata. Preparatele culinare cantaresc intre 150-250 gr. iar berea va fi servita in sticle fiecarei persoane in parte, cu pahar corespunzator.
Pentru rezevarea unui loc te rugam sa ne contactezi la 𝟬𝟳𝟰𝟰𝟯𝟲𝟵𝟴𝟮𝟱 𝗢𝗱𝗼𝗿𝗵𝗲𝗮𝗻 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗶𝘂 (𝗳𝗹𝗮𝘃𝗶𝘂.𝗼𝗱𝗼𝗿𝗵𝗲𝗮𝗻@𝗴𝗺𝗮𝗶𝗹.𝗰𝗼𝗺) sau 𝟬𝟳𝟮𝟱𝟯𝟭𝟯𝟴𝟲𝟭 Craciun 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲 𝗰𝗿𝗮𝗰𝗶𝘂𝗻_𝗻𝗶𝗰𝘂@𝘆𝗮𝗵𝗼𝗼.𝗰𝗼𝗺).
Va astetam cu drag!

sorrisobistro
No Comments

Leave a Reply